Erland Lundström, retoriker.

Fyrtiofyra års arbete med regi och teaterpedagogik, snart 30 års arbete som föreläsare, gott humör och en vision om att allt är möjligt. (Rackarns vad gammal jag måste vara!)

Med underhållande pedagogik får deltagarna på Erlands föreläsningar och kurser se sanningen i påståendet om att "livet är en scen och vi spelar alla teater". Det gäller att spela sin roll så väl som möjligt". Erland menar att man med ett medvetet kroppsspråk - parat med en psykologisk kunskap om varför man reagerar som man gör - kan nå en positiv kommunikation med andra.

Erland har av andra beskrivits som "ett proffs med hjärta" och en blandning av John Cleese och en präst! Han är utbildad regissör, teaterpedagog och har även arbetat 30 år som gymnasielärare.

Programmen kan varieras från ett par timmar till fem dagar.

En "föreläsning" på ett par timmar har sin förtjänst i att en stor grupp kan lyssna samtidigt. En kurs på två eller flera dagar har sitt mervärde i praktiska övningar och personlig vägledning.

Tusentals deltagare från näringslivet, politiska partier, fackförbund, kyrkan har lyssnat till Erland. Lika många har förstått att det positiva mötet skapar vi själva genom ett medvetet och positivt uppträdande. Han är en driven föreläsare som fångar auditoriet med sitt engagerande och levande utspel.

Erland en blandning av John Cleese och en präst!
Erland en blandning av John Cleese och en präst!